Projekti

 • KOZa Kviz Općeg Znanja

  KOZa Kviz Općeg Znanja

  Projekti

  KOZa je kviz općeg znanja koji su kolege s portala FAK.hr pokrenuli u ljeto 2015. godine. KOZa je zamišljena kao zabavna provjera znanja posjetitelja u opuštenoj, prijateljskoj atmosferi.

  detailspreview

 • FAK.hr portal

  FAK.hr portal

  Projekti

  Filmski portal FAK.hr pokrenut je u ožujku 2010. godine kao studentski projekt skupine filmskih entuzijasta iz Zagreba, s idejom otvaranja prostora za kreativno izražavanje i brušenje kritičarskog pera. Vrlo brzo FAK-u su se pridružili brojni suradnici iz Osijeka, Splita, Zadra i Zagreba, manjih mjesta u Hrvatskoj, a zatim i cijele regije – iz Beograda, Travnika, Mostara i Ormoža. Širenje kruga suradnika te raznovrsnost žanrova, tema, kutova prikaza i interesa u sklopu filmskoga područja ostaje jednom od najvažnijih odrednica portala.

  detailspreview

 • Cinephilia & Beyond

  Cinephilia & Beyond

  Projekti

  Cinephilia & Beyond je web-stranica na engleskom jeziku koja nam je tijekom posljednjih godina postala omiljeni izvor neprocjenjivo rijetkih scenarija, fotografija i intervjua, ali i inspiracije. C&B je oko sebe okupila tisuće vjernih čitatelja, od kojih dobar dio čine filmski djelatnici koji su u Hollywoodu ostavili dubok trag.
  detailspreview