Projekti

 • KOZa Kviz Općeg Znanja

  KOZa Kviz Općeg Znanja

  Projekti

  KOZa je kviz općeg znanja koji su kolege s portala FAK.hr pokrenuli u ljeto 2015. godine. KOZa je zamišljena kao zabavna provjera znanja posjetitelja u opuštenoj, prijateljskoj atmosferi.

  detailspreview

 • FAK.hr portal

  FAK.hr portal

  Projekti

  Filmski portal FAK.hr pokrenut je u ožujku 2010. godine kao studentski projekt skupine filmskih entuzijasta iz Zagreba, s idejom otvaranja prostora za kreativno izražavanje i brušenje kritičarskog pera. Vrlo brzo FAK-u su se pridružili brojni suradnici iz Osijeka, Splita, Zadra i Zagreba, manjih mjesta u Hrvatskoj, a zatim i cijele regije – iz Beograda, Travnika, Mostara i Ormoža. Širenje kruga suradnika te raznovrsnost žanrova, tema, kutova prikaza i interesa u sklopu filmskoga područja ostaje jednom od najvažnijih odrednica portala.

  detailspreview

 • Veliki filmski kviz

  Veliki filmski kviz

  Projekti

  Projekt „Veliki filmski kviz“ osmišljen je kao dodatna aktivnost filmskog portala FAK.hr kojoj je osnovni cilj promoviranje filmske umjetnosti i obogaćivanje kulturne ponude grada Zagreba. Jednom mjesečno u prostorima stand up kluba Studio Smijeha, organiziraju se kvizovi na kojima se, u opuštenoj atmosferi i pod vodstvom klupskih stand up komičara Marine Orsag i Gorana Vugrineca Goca, ekipe natječu u raznovrsnim provjerama znanja iz područja filmske umjetnosti, pri čemu se najuspješnije od njih prigodno nagrađuju.

  detailspreview