Računalni helpdesk

BESPLATNA radionica

24.01.2017. 10-14h

O radionici

Radi se o otvorenoj radionici za građanstvo gdje građani mogu donijeti svoja računala na besplatnu dijagnostiku i  eventualni servis (servis se obavlja ukoliko uvjeti na terenu to omogućuju).

Dijagnostiku obavljaju stručnjaci iz IT područja te educiraju korisnike o korištenju računala, potencijalnim problemima, zaštitama od virusa…

O voditelju radionice

Predsjednik udruge Novi mediji vodi izvršne funkcije i samim time predstavlja i zastupa udrugu. Kao osoba iz informatičko-ekonomske struke njegova uloga veže se na znanje i iskustvo koje posjeduje dugogodišnjim radom u elektroničkom poslovanju i marketingu te kao inžinjer informacijskih tehnologija vrši nadzor tehničkog provođenja projekta. Radio je na nizu projekata iz područja web-a i video produkcije.  (fak.hr, koza.fak.hr, fotofashionart.com…)

Struktura radionice

Radi se o druženju uz kavu i edukaciji te potencijalnom servisiranju opreme. Prije samog dolaska potrebno se najaviti predavaču/serviseru ispunjenjem doljnjeg niže navedenog obrasca uz obavezno navođenje opisa poteškoće. Nakon što kolega razmotri o čemu je riječ predložit će vam termin dolaska.

Helpdesk se odvija u rasponu od 4h te mogućnost prijave ovisi o trenutno prijavljenim poteškoćama i redoslijedu prijave.

Interesna grupa: radionica je otvorena za sve koji imaju poteškoće s računalima ili trebaju savjet od specijalista struke.

Radionicu je BESPLATNA i otvorena za građanstvo, a na samom polazniku je hoće li nagraditi voditelja radionice siboličnom naknadom u obliku donacije (mala napomena: cilj radionice je edukacija građanstva o računalima i opremi, a ne zarada te ukoliko se problem ne može riješiti na radionici usmjerit ćemo vas u potencijalne servise).

Cilj radionice:

  • dijagnostika poteškoće;
  • rješavanje poteškoća s računalima;
  • čišćenje od virusa i postavljanje antivirusne zaštite;
  • razno savjetovanje iz područja IT svijeta.

Prijava na radionicu

Za prijavu na radionicu potrebno je ispuniti doljnji obrazac te će vam se kolega javiti s prijedlogom termina dolaska na mjesto održavanja radionice (Jakuševečka 87, Zagreb, Logistički centar mladih)


Ostale informacije i upiti: 091/ 554 – 7802 (Hrvoje)

Lokacija održavanja radionice